Skip to content Skip to footer

Blog

Welkom op mijn blogpagina!

Op deze pagina deel graag mijn laatste nieuwtjes, ervaringen, overdenkingen ter inspiratie!

Graag deel ik met jullie een eigen voorbeeld van hoe de natuur als spiegel kan gebruikt kan worden. Op de tweede dag van mijn opleiding werd ik gecoacht door een medecursist. We zaten op een mooie plek aan het water. Mijn coach vroeg mij wat op deze plek mijn aandacht trok. Ik keek eens om mee heen, ik keek naar al het moois, maar mijn blik bleef hangen bij een boom aan de overkant van het water. Deze boom viel op, omdat deze niet zo mooi recht was als alle bomen om haar heen. Deze boom groeide eerst mooi omhoog, en halverwege boog ze af naar links en groeide zo scheef door. Ze viel op, door haar anders zijn dan de rest.

Met behulp van de coach heb ik ontdekt wat deze boom mij allemaal wilde vertellen…. Klik hier om verder te lezen.

Wat ben ik intens dankbaar en wat heb ik genoten van de geweldige reis die ik mocht maken door deel te nemen aan de opleiding “Magic of Nature Coach”, bij Loving Nature! Wat een cadeau! Wat heeft deze reis me veel dichter bij mij zelf gebracht. Wat heeft deze reis mij weer thuis laten komen bij mezelf.

Wat heb ik mooie talenten en krachten in mijzelf mogen terugvinden en mogen omarmen… Klik hier om verder te lezen.

Lief mooi mens,
Je hoeft niet altijd sterk en krachtig te zijn
Je hoeft niet altijd alles maar aan te kunnen
Soms is het gewoon even tijd om te zijn.
Om even niets te hoeven
Om de boel even de boel te laten.
Soms is het juist goed om even niets te doen…
Klik hier om verder te lezen.

Voor mij stond een grote boom en ik keek naar boven, zoveel takken, alle kanten op, zoveel verschillende opties. En daar sprak mijn lieve stem weer: “kijk eens hoeveel mogelijkheden je in de boom weerspiegelt ziet. Elke tak(je), is een keuze…”. Wauw, jaa er zijn zoveel opties. Ik kwam tot het besef dat ik me weer mocht focussen op wat er allemaal wel kan, welke stappen ik nu al wel allemaal kan en wil zetten.
Klik hier voor het hele verhaal.

Volg ook mijn facebookpagina: www.facebook.com/natuurcoach.

De coachingssessie met Karin vond ik heel prettig. Ze vroeg steeds door wanneer het bij mij stil werd. Zo kon ik steeds een laagje dieper graven naar mijn antwoorden. Ze heeft volgens mij heel goed contact met haar intuïtie want ze voelde steeds haarscherp aan waar het proces heen mocht gaan. De intuïtieve manier van coachen vind ik heel fijn, omdat het dan minder vanuit het hoofd gaat. Zo kan je echt voelen en ervaren wat het met je doet. Zo ontdekte ik dat er al heel veel in mijn leven al wel was gelukt. Door dit inzicht was er veel minder twijfel over stappen die ik wilde maken. Mijn faalangst is nu een stuk minder geworden.

Walter Smetsers