Skip to content Skip to footer

Opleiding “Magic of Nature Coach”, wat een cadeau!

Wat ben ik intens dankbaar en wat heb ik genoten van de geweldige reis die ik mocht maken door deel te nemen aan de opleiding “Magic of Nature Coach”, bij Loving Nature! Wat een cadeau!
Wat heeft deze reis me veel dichter bij mij zelf gebracht.
Wat heeft deze reis mij weer thuis laten komen bij mezelf.
Wat heb ik mooie talenten en krachten in mijzelf mogen terugvinden en mogen omarmen.

In maart heb ik de opleiding met een fantastisch fijne groep mensen mogen afsluiten. In één van de sessies, waarin ik gecoacht werd, sprak de groene hulst plant met zijn mooie rode besjes mij erg aan en ook op de laatste dag kwam deze plant weer in de picture. Ik heb de boodschap die ik uit deze plant haalde meegenomen in mijn eindpresentatie om terug te blikken op het afgelopen half jaar en vooruit te kijken op mijn eigen praktijk.

Ik begon met het besef dat ik altijd mijn best had gedaan om niet op te willen vallen, mij aan te passen aan alles en iedereen, aan het grotere geheel. Mijn voelsprieten waren altijd afgestemd op de buitenwereld. Ik wilde ook één van de groene blaadjes zijn, net als zij. Maar afgelopen half jaar, heb ik geleerd mijn voelsprieten op mijn eigen binnenwereld af te stemmen. Daardoor voelde ik steeds sterker dat het mijn potentie is om het rode besje te zijn. Ik wil mijn eigen kleur zijn, ik wil het op mijn eigen manier doen, waarin mijn vertrouwen op mijn gevoel/intuïtie een grote rol mag spelen, mijn eigen talenten en verlangens leven. Ik mag ‘opvallen’ door gewoon mijn unieke zelf te zijn .

Deze mooie reis is begonnen en met mijn eigen praktijk die binnenkort gaat starten ga ik deze reis voortzetten en verder vorm geven. Ik ga andere mooie mensen in dit proces helpen. Hen helpen om ook keuzes te durven maken om hun mooie unieke zelf te zijn. Dit voelt goed en ik heb er zin in!
Liefs, Karin

(maart 2022)