Skip to content Skip to footer

Welkom

Welkom bij Karin Klomp Natuurcoach
~ Just Be Beautiful You! ~

Lieve jij,
Wat vraagt het leven soms veel van je he?
Of misschien beter, wat vraagt de maatschappij, je omgeving (onbewust) veel van je
of misschien vraag jij wel veel van jezelf?

Herken je deze (oude) patronen waardoor je:
aan verwachtingen wil voldoen,
ideaal plaatjes wil waarmaken,
wil doen hoe iedereen het doet,
alles wil doen hoe het hoort,
Jezelf wegcijfert?
pfoe wat kan je daar in vast lopen….ik weet er alles van!

Het maakt dat:
je over je eigen grenzen heen gaat,
je doet dingen waar je eigenlijk geen zin in hebt,
of je doet/zegt dingen niet, omwille van de ander,
je houdt je in, je voelt je onrustig
en je merkt dat dit alles jou beperkt in jouw handelen en in wie je wilt zijn.

Ben jij daar ook zo klaar mee?


Laat deze pijn en nare gevoelens je de kracht geven om op zoek te gaan naar wie je wel bent, of wie je dan wel wil zijn.

Wat wil jij? Waar verlang jij naar? Wat heb jij nodig om weer lekker in je vel te zitten? Waar voel jij je goed bij? Waar gaat jouw energie van stromen?
En wat houdt jou tegen? Waar geef jij jouw kracht weg? Wat heb jij nodig? Wat heb jij nodig om weer in je eigen kracht te staan, zelfvertrouwen te voelen en weer trots te zijn op je mooie zelf?

Ik kijk er naar uit om met jou op innerlijke reis te gaan;
Om bovenstaande vragen met jou te onderzoeken
Om met de thema’s te werken die je leest in het gedichtje hiernaast.
Om van je hoofd weer terug te gaan naar je hart.
Om vanuit het drukke denken weer terug te gaan naar voelen, naar luisteren naar je intuïtie.
Om weer te voelen wat er gevoeld wil worden,
om daar ruimte aan te geven.
Om te mogen zijn, met alles wat er op dat moment is.
Om samen te voelen en te zien hoe krachtig en prachtig jij bent! Ik help je graag om jou weer in jouw eigen kracht te zetten. Zodat jij met vertrouwen weer fijn verder kan op jouw eigen mooie pad.

Welke van de volgende 3 opties word jij het meest toe aangetrokken?

In groepsverband.

Het jaar 2023 staat alweer bijna voor de deur. Wat zou jij graag willen in het nieuwe jaar? Waar verlang jij naar/ Waar wordt jouw hart blij van?

Met deze workshop geef je jezelf de tijd en ruimte om weer even te verbinden met jezelf. Het geeft je de rust en de ruimte om jouw intuïtie weer te voelen en te laten spreken. We gaan met behulp van de natuur onderzoeken waar jij je op wil en mag focussen komend jaar.

Wanneer de eerst volgende workshop is, laat ik nog even weten.
Individueel

Heb je het gevoel vast te lopen in een bepaalde situatie en merk je dat dit jou beperkt in jouw handelen en in wie je wilt zijn? Dat het je beperkt om jouw verlangens waar te maken? Om te durven luisteren naar jouw intuïtie?

Met een “Ontdek je eigen kracht Experience” gaan we samen op pad in de natuur, om jou weer te laten ontdekken, te laten voelen en te laten (in) zien hoe krachtig en prachtig jij bent!

In deze experience ga je ontdekken waar je kracht ligt en waar jij je kracht weg geeft. We geven de ruimte aan wat er in jouw binnenwereld leeft, wat jouw intuïtie jou wil vertellen en je krijgt antwoorden en handvaten waar je weer mee vooruit kan.

In overleg kijken we samen hoe je na deze experience verder wilt. Wellicht kies je voor een vervolg afspraak of voor het vervolgtraject “Sta in je eigen kracht”. Of misschien past het beter bij jou om je gewoon te mogen melden wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Voel je vrij, voel je welkom.

Individueel

In dit traject nodig ik je uit om in je eigen kracht te komen staan, om zo weer lekker vrij jezelf te kunnen zijn.

In en met behulp van de natuur nodig ik je uit om je weer te verbinden met je zelf, met je ware natuur en met de wijsheid van je intuïtie. Om zo te ontdekken, te voelen en te weten wat je te doen hebt en hoe mooi en krachtig jij bent door gewoon je mooie zelf te zijn. Hier ligt jouw kracht, vrijheid en plezier. Hier stroomt jouw energie en kan je genieten van het hier en nu.

In dit traject ga je gedurende 3 maanden met behulp van mijn liefdevolle steun en aanmoediging, gefocust met jouw thema’s aan de slag. Op deze manier ga je met elke sessie die je doet jouw proces en inzichten verder integreren, verdiepen en transformeren.

Je komt zo weer in je eigen kracht te staan en je kan steeds meer weer lekker vrij jezelf zijn.

In overleg kijken we samen waar jouw behoeften liggen, wat nodig is en wat goed voelt.

Hoi ik ben Karin. Ik heb altijd gewerkt als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg, maar 4 jaar geleden viel ik uit met een burn-out. Mijn burn out heeft de boel flink wakker geschud in mij. Daar begon mijn reis van hoofd naar hart, van leven vanuit mijn hoofd/ratio, van naar voelen en vertrouwen op mijn gevoel. Ik ben bewust geworden dat mijn gevoel/intuïtie en mijn lichaam mij super veel te vertellen hebben. Dat ze mij heel waardevolle informatie geven, die mij richting geven en er weer voor zorgen dat ik nu wel weer goed voor mezelf kan zorgen en steeds meer fijn mezelf kan zijn.

Mijn grootste wens is dat een ieder gewoon heerlijk zich zelf mag en kan zijn. Afgelopen jaren kwam dit zinnetje steeds in me op: “Just be beautiful you!”. Vaak als ik op het punt stond om iets moeilijks of spannend te doen en ik voelde dat ik dit te doen had, popte dit zinnetje op. Wees gewoon je mooie zelf. Dat is jouw kracht. Gewoon jezelf zijn, daar ligt zoveel in verborgen! Hier zit jouw zelfvertrouwen, jouw plezier, jouw rust en vrijheid, hier stroomt jouw energie volop. Ik gun het je, dat je jezelf mag bevrijden van allerlei ‘verwachtingen “ en “hoe het hoort”, dat je weer mag voelen en ervaren, dat jij zelf heel goed weet hoe het voor jou werkt, wat jouw waarheid is en wat jij nodig hebt om je fijn te voelen en dat je daar op vertrouwt! Ik gun het je daarom dat je jouw verlangens, behoeften en dromen vanuit je hart en ziel laat uitkomen. Dat je vanuit ontspanning en vertrouwen gewoon lekker jezelf kan zijn, ongeacht wat dan ook. Dat je ontdekt, ziet en weet hoe mooi, waardevol en krachtig je bent!

~ Je maakt de wereld een mooiere plek,
gewoon door jezelf te zijn ~

Een prachtige ervaring gehad tijdens een natuurcoach sessie met Karin. Zoveel inzichten gekregen. Blokkades en emoties die ik volledig mocht ervaren en los kon laten. Karin begeleidt je op een professionele, krachtige en intuïtieve manier tijdens de sessie. Ze creëert een veilige setting waarin je volledig jezelf kan en mag zijn. Samen met haar wordt je vraag helder en ze gebruikt de natuur, de omgeving en al je zintuigen om bewustwording te creëren en de antwoorden in jezelf te vinden. Een mooie en waardevolle ervaring. Dankjewel Karin.”

Marieke Zuidema

De sessie met Karin was heel bijzonder, ze begeleidt het proces op een prettige, subtiele, maar ook daadkrachtige manier, waardoor mijn vragen en antwoorden uit mijzelf naar boven kwamen. Het heeft me een enorme boost gegeven in het vertrouwen op mijn gevoel. Ik kan meer in mijn kracht staan. Naar mezelf en naar anderen toe hoef ik dingen niet meer te beredeneren, het is goed of niet goed omdat het zo voelt Ook kan ik meer in het moment leven. Dankjewel daarvoor!

Conny Kalkman

Wil jij ook ontdekken hoe de natuur jou kan helpen om in jouw eigen kracht te komen staan?